Paardrijden op de Veluwe

Winterperiode 2022-2023 hebben wij helaas alle boxen gevuld waardoor we geen losse boxen kunnen verhuren voor vakantiestalling. Vanaf april 2023 zijn er weer mogelijkheden om uw paard mee te nemen en een stal bij te boeken. 

 

Op aanvraag is het mogelijk om uw eigen paard mee te nemen naar onze mooie lokatie! 

 

De boxen zijn 3,5 m x 3,5 m groot. Normaal gesproken staan alle paarden zomers en 's winters overdag op de wei en 's nachts op stal. Maar in overleg is er veel mogelijk. Er is tevens een goede paddock aanwezig waar uw paard overdag in kan staan. 

 

De paarden staan op gehakseld stro en er wordt hooi gevoerd van eigen land. Wij vragen u uw eigen krachtvoer mee te nemen. 

 

Vanaf ons perceel is het mogelijk om zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde de bossen in te rijden. U hoeft hiervoor niet eerst over de weg. De bossen starten direct vanaf ons perceel. Wij zitten op 5 minuten stappen van de Veluwetrail. 

 

Op ons terrein is tevens een buitenrijbaan aanwezig van 27 x 65 meter. Deze ligt achter de guesthouse. 

 

Op locatie heerst een heerlijke rust. Maar het geheel ligt wel heel centraal en is ook met de trailer heel makkelijk te bereiken. 

 

Vanaf ons terrein zijn rijdend de prachtige Ermelose heide te bereiken. Heeft een een evenement op het KNHS terrein in Ermelo? Wij zitten 6 kilometer van het KNHS terrein af, dus zeer snel met de trailer te bereiken. 

 

Prijzen voor de overnachting van uw paard;

Minimaal verblijf 2 nachten.

Starttarief 35 euro (eerste dag)

Iedere volgende dag 25 euro 

 

De stallen worden dagelijks gemest en de paarden hebben altijd toegang tot voldoende ruwvoer. 

 

Stalling van uw trailer of vrachtwagentje is gratis op ons terrein. Het terrein is 's nachts afgesloten door middel van een elektrische poort. 

 

De weides zijn omheind met 3 laags schrikdraad, de paddock is voorzien van een houten hek gecombineerd met schrikdraad.