Guesthouse

 

Op ons terrein hebben wij een vrijstaand guesthouse met 2-5 slaapplaatsen die wij verhuren volgens het B&B principe.

 

Er is een woonkamer met klein keukenblok voorzien van een koelkast, vaatwasser, koffiezet apparaat, waterkoker, broodrooster, oventje en elektrische kookpit. Er staat een gezellige ronde tafel en een bankstel. De woonkamer heeft grote openslaande deuren naar het royale overdekte terras aan de achterzijde van de guesthouse. 

 

Op het terras/ veranda vindt u een eettafel met stoelen en een relax hoek.  De veranda is 30 m2 groot en heeft een geweldig uitzicht. Voor het terras staat in de zomermaanden een grote vuurkorf voor de gezellige zomeravonden.  De ervaring leert dat bijna alle gasten zeer veel gebruik maken van de veranda. De veranda ligt windluw en in zo rustig gelegen dat u er helemaal tot rust kunt komen. 

 

Verder is er een kleine badkamer aanwezig met een douchehoek met regendouche en een wasbak. Tevens is er een separaat toilet.

 

Het guesthouse heeft 1 grote slaapkamer waar maximaal 5 bedden in passen. In overleg kunnen dit 1 of 2 persoons-bedden zijn.  De slaapkamer is ook voorzien van openslaande deuren naar het terras. 

 

Het gehele guesthouse is voorzien van vloerverwarming en is zeer goed geïsoleerd.  Er liggen meerdere boeken, tijdschriften en spellen klaar. 

 

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen tv in de guesthouse te plaatsen en er is geen wifi beschikbaar. Hier kunt u geheel ont-stressen en genieten van het moment en de prachtige natuur. 

 

Op dit moment hebben wij nog geen omheining rondom de tuin van onze guesthouse, wat betekend dat de guesthouse op dit moment niet geschikt is om een hond mee te nemen. 

 

Op aanvraag kan er een professionele Weber BBQ gehuurd worden, zie pagina services.

 

Tegenover de guesthouse vindt u een schuur waarin u o.a. uw fietsen kunt stallen. Het is tevens mogelijk om uw fiets na een graveltocht schoon te maken. 

 

Zo'n beetje iedere avond, vanaf de schemering, graast er een groep herten bij ons op de weide, dit is vanaf de veranda een prachtig gezicht. 

 

In overleg is het mogelijk om lunch en/of diner voor u te verzorgen(do t/m zo).

In de directe omgeving zijn meerdere goede restaurants bereikbaar. 

 

Op aanvraag hebben wij tevens ruimte voor een camper en/of tent op ons terrein. 

 

Prijzen Guesthouse

 

De prijs voor het huren van de guesthouse is;

* 130 euro per nacht 

standaard is de guesthouse voorzien van 4 slaapplaatsen, wilt u met 5 personen komen dan rekenen wij 25 euro extra per nacht en zorgen wij dat er een extra bed wordt geplaatst. 

 

Ontbijt is optioneel en kost;

* 12,50 euro per persoon

* Voor kinderen onder de 12 jaar 9 euro per ontbijt  

 

Prijzen zijn excl. toeristenbelasting en excl eind-schoonmaak (25 euro) 

 

Betaling;

* 50% op moment van reservering

* 50% een week voor check-in

 

Als u onze guesthouse wilt boeken vragen wij u ons te mailen, whatsappen of het contact formulier in te vullen. Wij doen ons best zo spoedig mogelijk te bevestigen.