Guesthouse

 

Op ons terrein hebben wij een vrijstaand guesthouse met 2-5 slaapplaatsen die wij verhuren.

 

Er is een woonkamer met keukenblok voorzien van een koelkast, vaatwasser, koffiezet apparaat, waterkoker, melkopschuimer, broodrooster, oventje en kookgelegenheid met afzuiging. Er staat een gezellige ronde tafel en een bankstel. De woonkamer heeft grote openslaande deuren naar het royale overdekte terras aan de achterzijde van de guesthouse. 

 

Op het terras/ veranda vindt u een eettafel met 4 stoelen en een relax hoek.  De veranda is 30 m2 groot en heeft een geweldig uitzicht.  De ervaring leert dat bijna alle gasten zeer veel gebruik maken van de veranda. De veranda ligt windluw en op het zuiden gericht. Vanaf de veranda kunt u ons hele terrein overzien. Door de open ligging is de zonsopgang en zonsondergang prachtig te zien. 

In de tuin naast de guesthouse hebben wij een zitje gecreëerd met een grote vuurkorf. Die op dagen met weinig wind gebruikt kan worden. Haardhout is aanwezig en afkomstig uit onze eigen bomen singel. 

 

De guesthouse heeft een kleine badkamer met een douchehoek met regendouche en een wasbak. Tevens is er een separaat toilet.

Er is een grote slaapkamer aanwezig waar maximaal 5 bedden in passen. In overleg kunnen dit 1 of 2 persoons-bedden zijn.  De slaapkamer is ook voorzien van openslaande deuren naar het terras. 

 

Het gehele guesthouse is voorzien van vloerverwarming en is zeer goed geïsoleerd. Sinds oktober 2022 voorzien van een warmtepomp. Er liggen meerdere boeken, tijdschriften en spellen klaar. 

 

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen tv in de guesthouse te plaatsen. Op verzoek hebben wij sinds januari 2024 wel WIFI in de guesthouse. 

Hier kunt u geheel ont-stressen en genieten van het moment en de prachtige natuur. 

 

Op dit moment hebben wij nog geen omheining rondom de tuin van onze guesthouse, wat betekend dat de guesthouse op dit moment niet geschikt is om een hond mee te nemen. 

 

Tegenover de guesthouse vindt u een schuur waarin u o.a. uw fietsen kunt stallen. Het is tevens mogelijk om uw fiets na een graveltocht schoon te maken. 

 

In de weides aan de achterzijde van het perceel grazen onze kwpn paarden. Wij fokken om het jaar een veulentje.

 

In het voorjaar rond de schemering grazen er ook vaak groepjes kleine herten in onze weides. Op de oude crossbaan achter op ons terrein scharrelt onze "huisvos" vaak rond als het donker wordt. 

 

In de directe omgeving zijn meerdere goede restaurants bereikbaar. 

 

Losse verhuur;

2 personen 115 euro per nacht  

3-4 pers 135 euro per nacht

beide excl 35 euro schoonmaakkosten per boeking

optioneel ontbijt voor 14 euro p.p.p.o. 

incl linnenpakket

 

Op aanvraag hebben wij tevens ruimte voor een camper en/of tent op ons terrein.