Guesthouse

 

Op ons terrein hebben wij een vrijstaand guesthouse met 2-5 slaapplaatsen die wij verhuren.

 

Er is een woonkamer met klein keukenblok voorzien van een koelkast, vaatwasser, koffiezet apparaat, waterkoker, broodrooster, oventje en kookgelegenheid met afzuiging. Er staat een gezellige ronde tafel en een bankstel. De woonkamer heeft grote openslaande deuren naar het royale overdekte terras aan de achterzijde van de guesthouse. 

 

Op het terras/ veranda vindt u een eettafel met stoelen en een relax hoek.  De veranda is 30 m2 groot en heeft een geweldig uitzicht.  De ervaring leert dat bijna alle gasten zeer veel gebruik maken van de veranda. De veranda ligt windluw en in zo rustig gelegen dat u er helemaal tot rust kunt komen. 

In de tuin naast de guesthouse hebben wij een zitje gecreëerd met een grote vuurkorf. 

 

Verder is er een kleine badkamer aanwezig met een douchehoek met regendouche en een wasbak. Tevens is er een separaat toilet.

 

Het guesthouse heeft 1 grote slaapkamer waar maximaal 5 bedden in passen. In overleg kunnen dit 1 of 2 persoons-bedden zijn.  De slaapkamer is ook voorzien van openslaande deuren naar het terras. 

 

Het gehele guesthouse is voorzien van vloerverwarming en is zeer goed geïsoleerd.  Er liggen meerdere boeken, tijdschriften en spellen klaar. 

 

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen tv in de guesthouse te plaatsen en er is geen wifi beschikbaar. Hier kunt u geheel ont-stressen en genieten van het moment en de prachtige natuur. 

 

Op dit moment hebben wij nog geen omheining rondom de tuin van onze guesthouse, wat betekend dat de guesthouse op dit moment niet geschikt is om een hond mee te nemen. 

 

Tegenover de guesthouse vindt u een schuur waarin u o.a. uw fietsen kunt stallen. Het is tevens mogelijk om uw fiets na een graveltocht schoon te maken. 

 

In de weides aan de achterzijde van het perceel grazen onze kwpn paarden. Wij fokken om het jaar een veulentje. In het voorjaar rond de schemering grazen er ook vaak groepjes kleine herten in onze weides. 

 

In overleg is het mogelijk om lunch en/of diner voor u te verzorgen(do t/m zo).

In de directe omgeving zijn meerdere goede restaurants bereikbaar. 

 

Op aanvraag hebben wij tevens ruimte voor een camper en/of tent op ons terrein. 

 

Prijzen Guesthouse

 

De prijs voor het huren van de guesthouse is;

* 140 euro per nacht 

Prijs midweek is 525 euro (ma-vrij)

Prijs week is 800 euro (6 nachten) 

standaard is de guesthouse voorzien van 4 slaapplaatsen, wilt u met 5 personen komen dan rekenen wij 25 euro extra per nacht en zorgen wij dat er een extra bed wordt geplaatst. 

 

Ontbijt is optioneel en kost;

* 13,- euro per persoon

* Voor kinderen onder de 12 jaar 9 euro per ontbijt  

 

Prijzen zijn excl. toeristenbelasting en excl eind-schoonmaak (25 euro) 

 

Betaling;

* 50% op moment van reservering

* 50% een week voor check-in

 

Als u onze guesthouse wilt boeken vragen wij u ons te mailen, whatsappen of het contact formulier in te vullen. Wij doen ons best zo spoedig mogelijk te bevestigen.