Green divide / Gravel arrangement 

 

Omdat Edwin een fanatieke fietser is en er meerdere dagen per week op uit trekt met de mountainbike/gravelbike of racefiets weten wij als geen ander dat de Veluwe echt het fietswalhalla is van Nederland. Oneindig veel routes zijn er te verkennen en op nagenoeg alle paden mag er gefietst worden in het bos. 

 

Onze guesthouse ligt iets over de helft van de bekende Gravel route die vanuit het Gooi via de zuid Veluwe naar Zwolle loopt. Totaal is deze route ruim 300 km gravelplezier.

De Green divide komt vrijwel langs onze guesthouse waardoor het de ideale tussenstop is om de route in 2 dagen te rijden.

 

Inmiddels hebben veel gravelbikers ons via Airbnb weten te vinden en dat heeft ons doen besluiten om een speciaal arrangement aan te gaan bieden voor mensen die een weekend sportief willen genieten van de Green divide of een andere route (wij delen graag de gaafste routes over de veluwe waarbij alle variatie in zwaarte/afstand/type ondergrond te kiezen valt) .

Het arrangement wordt jaarrond aangeboden van vrijdag op zaterdag of zaterdag op zondag. Reserveer tijdig want de ervaring leert dat onze guesthouse meestal 4 maanden vooruit vol geboekt is. 

 

Het Gravel-arrangement;

- Aankomst op vrijdag of zaterdag middag vanaf 15 uur

- Bij aankomst staat er voedzame pasta snack klaar voor het eerste herstel

- Vanaf 18.30 uur een gezonde avondmaaltijd (vooraf sturen wij een aantal keuze opties door)

- Koelkast is gevuld met gekoelde dranken (frisdrank inbegrepen), grote keuze uit (speciaal)bier en diverse wijnen die wij tegen meerprijs kunnen  verzorgen 

- Uitgebreid ontbijt, uiteraard gericht op de sportieve dag die voor je ligt

- fietsen kunnen gestald worden in een afgesloten schuur, er is tevens een mogelijkheid om de fiets goed schoon te maken zodat je de volgende dag weer met schoon materiaal op pad kunt. 

 

Uiteraard is er een warme douche, heerlijke bedden en een mand met haardhout aanwezig om een gezellig vuurtje te maken in de avonduren en de beleefde fietsdag nog eens goed door te spreken.

 

Kortom volle focus op het fietsen en genieten, alles eromheen is geregeld  om de volgende dag weer helemaal fit de route te vervolgen.

 

Het arrangement kost 115 euro per persoon. Op dit moment hebben wij plek voor maximaal 5 personen. Arrangement is te boeken vanaf 2 personen.

Mocht de groep groter zijn dan 5 personen dan is er eventueel een plek voor een tent of camper aanwezig op het terrein. Op aanvraag maken wij een prijsopgave op maat.

 

Het arrangement is uit te bereiden met een extra nacht (incl alle maaltijden) en kost dan 225 euro per persoon.