Ontbijt

 

Het ontbijt is optioneel en zit niet bij de standaard huur van het guesthouse in. De meeste klanten van onze guesthouse maken wel gebruik van de mogelijkheid om het ontbijt te bestellen. Iedere ochtend vanaf 8 uur staat er een picknickmand klaar op de veranda bij de voordeur. Bij incheck ontvangt u een keuze formulier waarop u kunt aangeven wat u graag zou willen bij uw ontbijt. Wij maken het ontbijt dan op maat. Prijs van het ontbijt is 13 euro p.p.d. incl drankjes. Voor kinderen onder de 12 jaar rekenen wij 9 euro p.p.d.

Lunch

 

Van donderdag tot zondag is het mogelijk om bij ons te lunchen. Wij serveren de lunch in de guesthouse. In overleg wordt de tijd bepaald. We hebben meerdere lunchgerechten beschikbaar. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een pasta maaltijd te bestellen mocht u er in de ochtend sportief op uit getrokken zijn. De lunch bestaat uit 2 gangen. Prijs voor de lunch is 20 euro p.p. exclusief drankjes. Graag vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn. 

Tapas

 

Als brunch of diner bieden wij een uitgebreide tapas plank aan. Inclusief stevig brood en heerlijke dips. Heerlijk om onder het genot van een wijntje of (speciaal) biertje rustig op te eten op de veranda. Prijs voor de tapasplank is 20 euro p.p. exclusief drankjes

Diner

 

Heeft een een zware graveltocht of wandeltocht achter de rug en stevige trek maar geen zin om een restaurant te bezoeken? Dan is het van donderdag tot zondag mogelijk om bij ons een diner te bestellen. Graag horen wij dit een dag van tevoren zodat wij voldoende inkoop kunnen doen. Het diner bestaat uit een stevige broodplank vooraf en in overleg een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht. Prijs voor het diner is 30 euro p.p. exclusief drankjes. 

 

Wijn en speciaalbier

 

Wij houden zelf van het bourgondische leven en hebben als hobby het verzamelen van mooie rode wijnen. In onze wijnkelder hebben wij inmiddels best wat heerlijke pareltjes staan. 

 

Daarnaast hebben wij standaard Kwaremont, Duvel, La Chouffe en Egmondse Abdij bieren koud staan voor familie en vrienden. Mocht u na een sportieve dag toe zijn aan een lekker drankje dan bent u aan het goede adres.

 

Vuurkorf

 

Voor de guesthouse staat in de zomermaanden een vuurkorf die gebruikt mag worden door onze gasten. Er staat, als het weer het toelaat, een mand met hout klaar om de vuurkorf te branden.